Tuinontwerp Utrecht

Home » Tuinontwerp Utrecht

Voor een tuinontwerp op maat gaat u in regio Utrecht, Woerden, Gouda, Nieuwegein en Lopik naar Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek! Onze opdrachtgevers hebben vaak een goed beeld van wat ze niet in hun tuin willen hebben, maar het moeilijkste is toch om uw wensen en ideeën te formuleren en hier een passend tuinontwerp bij te maken. Bij Krijn de Heer Hoveniers verzorgden we al eerder voor vele tuinen een uniek tuinontwerp en kunnen wij ook in de buurt van Schoonhoven, Oudewater, Haastrecht en IJsselstein voor u aan de slag.

Een tuinontwerp laten maken

Als exclusieve tuinhovenier zijn we dagelijks bezig met het onderhouden, aanleggen en ontwerpen van tuinen, waardoor we precies weten hoe we uw wensen en ideeën kunnen samenvoegen in een passend tuinontwerp. Wij kunnen u hierbij niet alleen adviseren over de mogelijke beplantingen en bestratingen, maar ook de erfafscheidingen en passende houtbouw in uw tuin worden door ons verzorgd. Bekijk onze reeds aangelegde en ontworpen tuinen om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden.

Waar kunt u aan denken bij een tuinontwerp van onze hand?

Krijn de Heer Hoveniers is dé specialist voor een tuinontwerp. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis weten we precies welke indeling uw tuin knus maakt, groter doet ogen of u meer privacy biedt. Wij kunnen voor u diverse buitenruimtes ontwerpen, zoals:

  • Tuinen
  • Dakterrassen
  • Groenvoorzieningen
  • Openbare ruimtes

Uiteraard blijft het niet bij een tuinontwerp en verzorgen we ook graag de aanleg van uw tuin. Deze kunnen we zelfs in de toekomst onderhouden, zodat u er enkel van hoeft te genieten.

Informeer naar de mogelijkheden van een eigen ontwerp

Heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt voor uw grote tuin, maar zoekt u nog een hovenier om dit te realiseren? Ook dan helpen wij u graag! Neem even telefonisch contact met ons op via 06-27088713 om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers