Tuinontwerp Utrecht

Home » Tuinontwerp Utrecht

Voor een tuinontwerp op maat gaat u in regio Utrecht, Woerden, Gouda, Nieuwegein naar Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek. Heeft u een goed beeld van wat u niet in uw tuin wilt en wat u juist wel graag terugziet? Formuleer dan uw wensen en ideeën! Wij maken hier een passend ontwerp van. Bij onze onderneming verzorgden we al eerder voor vele tuinen een uniek tuinontwerp en ook bij uw tuin in regio Schoonhoven, Haastrecht en IJsselstein komen we graag langs.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Een tuinontwerp laten maken

Als exclusieve tuinhovenier zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen van tuinen, waardoor we precies weten hoe we uw wensen en ideeën kunnen samenvoegen in een passend tuinontwerp. Wij kunnen u hierbij niet alleen adviseren over de mogelijke beplantingen en bestratingen, maar ook de erfafscheidingen en passende houtbouw in uw tuin worden door ons verzorgd. Bekijk onze reeds aangelegde en ontworpen tuinen om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden. Daar vindt u zeker een ontwerp dat voldoet aan al uw wensen!

Wat kunt u verwachten van een tuinontwerp van onze hand?

Krijn de Heer Hoveniers is dé specialist voor een tuinontwerp. Dankzij onze kennis weten we precies welke indeling uw tuin knus maakt, groter doet ogen of u meer privacy geeft. Wij kunnen voor u diverse buitenruimtes ontwerpen, zoals:

  • Tuinen
  • Dakterrassen
  • Groenvoorzieningen
  • Openbare ruimtes

Uiteraard blijft het niet bij een tuinontwerp en verzorgen we ook graag de aanleg van uw tuin. Deze kunnen we zelfs in de toekomst onderhouden, zodat u geen enkele zorgen meer heeft en in alle rust kan genieten.

Informeer naar de mogelijkheden van een eigen ontwerp

Heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt voor uw grote tuin, maar zoekt u nog een echte specialist om dit te realiseren? Ook dan helpen wij u graag! Neem even telefonisch contact met ons op via 06-27088713 om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting
Krijn de Heer Hoveniers