Tuinonderhoud in regio Nieuwegein

Home » Tuinonderhoud Nieuwegein

Het tuinonderhoud in regio Nieuwegein en Haastrecht laat u verzorgen door Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor onderhoudsbeurt uw tuin nodig heeft. Onze specialisten nemen uw tuin grondig onder handen. Bij al onze werkzaamheden maken we gebruik van professionele apparatuur, waardoor we verantwoord en veilig te werk gaan. Of het nu om incidenteel of seizoensgebonden tuinonderhoud gaat in de omgeving van Schoonhoven of IJsselstein; wij ontzorgen u graag.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Regelmatig tuinonderhoud zorgt het hele jaar door voor een verzorgde tuin

Wanneer u uw tuin goed onderhoudt, heeft u er niet alleen het meeste, maar ook het langst plezier van. Bij onze exclusieve tuinhovenier hebben we veel ervaring met tuinonderhoud en kunnen we uw tuin van een hoognodige opknapbeurt voorzien. U kunt onze hulp onder meer inroepen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het bijhouden van hagen
  • Gazononderhoud en bemesting
  • Grasmaaien
  • Onkruidvrij houden van borders en beplanting
  • Onkruidvrij houden van paden en terrassen
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Schoonmaken van uw vijver

Is uw tuin niet naar wens en zoekt u allereerst een specialist in luxe tuinen? Ook dan staan we voor u klaar van ontwerp tot tuinonderhoud. Onze diensten gaan bovendien van onderhoud van grote tuinen tot onderhoud van kleinere tuinen bij rijhuizen.

Besteed het onderhoud uit aan ons of vraag ons om tips

Van de aanleg van uw perken, terrassen en beplanting tot het snoeien van bomen en het maaien van gras; voor onze hoveniers is het allemaal geen enkel probleem. Naast uitgebreide mogelijkheden bij tuinonderhoud, benadert u ons ook voor de nodige tuintips, deskundig advies bij de aanleg van uw nieuwe tuin en een antwoord op al uw dringende plantenvragen. Zo onderhoudt u eenvoudig zelf uw prachtige groene tuin!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderhoud

Wilt u meer informatie over het tuinonderhoud dat wij voor u kunnen verrichten? Of heeft u een vraag over onze andere diensten, zoals onze tuinontwerpmogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-27088713. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze tuinspecialisten of bijvoorbeeld een machine huren om uw tuinonderhoud zelf te doen.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting
Krijn de Heer Hoveniers