Tuinaanleg Nieuwegein

Home » Tuinaanleg Nieuwegein

De tuinaanleg van uw ontwerp laat u in Nieuwegein en omgeving over aan de vakkundige hoveniers van Krijn de Heer! Al vele jaren verzorgen wij de tuinen van verschillende particulieren en bedrijven in de regio Gouda, Schoonhoven en Utrecht. Door de jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw tuinwerkzaamheden het beste aan kunnen pakken en daar infomeren en adviseren we u dan ook graag in. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Tuinaanleg in de regio Nieuwegein

Bij Krijn de Heer Hoveniers hebben we al veel tuinen ontworpen maar kunnen we uiteraard ook uw eigen ontwerp tot leven brengen. Wanneer we samen met u de mogelijkheden en wensen hebben bekeken zal een tuinplan opgesteld worden waarin de verschillende werkzaamheden voor de tuinaanleg van uw tuin in Nieuwegein te vinden zijn. Op deze manier kunnen we u een inzicht geven in de sloop en aanleg waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u een nieuwe tuin maar hebt u zelfs nog geen idee wat u hiermee wilt doen? Ook dan bent u bij Krijn de Heer Hoveniers aan het juiste adres.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden omtrent uw tuinaanleg in Nieuwegein? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar telefoonnummer 06 270 88 713 voor een antwoord op al uw vragen!

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?