Tuinaanleg in Nieuwegein en omgeving

Home » Tuinaanleg Nieuwegein

Een tuinaanleg van uw tuin in regio Nieuwegein en Utrecht kent voor de hoveniers van Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek geen geheimen meer! Door onze jarenlange ervaring toveren wij eenvoudig al uw wensen om tot mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd naar tevredenheid bij ligt. Of u nu van klassieke, moderne of strakke tuinen houdt; onze hoveniers maken graag een tuinontwerp op maat voor u. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwezenlijken van uw droomtuin.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Neem contact met ons op voor een tuinaanleg op maat.

Tuinaanleg laten verzorgen door een specialist in de buurt

Wij zijn uw partner voor de tuinaanleg van uw dromen. Op basis van onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we precies hoe we de aanleg van iedere soort tuin tot een goed einde brengen en welke apparatuur daarvoor vereist is. Uiteraard kunt u ons inschakelen voor de aanleg van een volledig nieuwe tuin, maar we kunnen ook de nodige renovaties en aanpassingen voor u verzorgen. Wij beschikken over alle benodigde kennis en het materieel om uw tuin op te knappen zodat u er rustig van geniet.

Professionele aanleg voor een persoonlijke oase van rust

Het laten aanleggen van uw tuin biedt talloze mogelijkheden om een buitenruimte om te toveren tot een persoonlijke oase. Met de juiste aanpak creëren wij voor u een prachtige en functionele tuin. De opties variëren van het planten van bloeiende borders en het aanleggen van gazons tot het bouwen van terrassen, vijvers en pergola’s. Met een goed doordacht ontwerp veranderen wij elke tuin, groot of klein, in een plek waar natuur, comfort en esthetiek samenkomen.

Beregening

U schakelt ons in voor uiteenlopende tuindiensten

Als hovenier weten wij dat tuinaanleg veel meer inhoudt dan alleen het planten van enkele bloemen. Wij verrichten daarom voor uw tuin de volgende werkzaamheden:

Als u onze inschakelt voor uw tuinaanleg, bent u verzekerd van kwaliteit en een service op maat.

Benader ons om uw droomtuin aan te leggen

Wilt u weten wat wij op het gebied van tuinaanleg allemaal voor u kunnen betekenen? Of wilt u zelf in de tuin aan de slag en zou u daarvoor enkele tips willen ontvangen? Maak dan gebruik van onze jarenlange expertise. Bereik onze medewerkers telefonisch door even te bellen naar 06-27088713 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag met het aanleggen van uw tuin in de omgeving van Gouda, Schoonhoven, Haastrecht, Woerden, IJsselstein, Krimpen aan den IJssel, Oudewater en Lopik.

Vul hier uw gegevens in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

Noordzijdseweg 145
3415 RB Polsbroek
T: 06 270 88 713
E: info@krijndeheer.nl

Krijn de Heer Hoveniers