Tuinaanleg in Nieuwegein

Home » Tuinaanleg Nieuwegein

Een tuinaanleg van uw tuin in regio Nieuwegein, IJsselstein en Schoonhoven kent voor de hoveniers van Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek geen geheimen meer! Door onze jarenlange ervaring toveren wij eenvoudig al uw wensen om tot mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd naar tevredenheid bij ligt. Of u nu van klassieke, moderne of strakke tuinen houdt; onze hoveniers maken graag een tuinontwerp op maat voor u. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwezenlijken van uw droomtuin.

Tuinaanleg laten verzorgen door een specialist

Krijn de Heer Hoveniers is uw partner voor de tuinaanleg van uw dromen. Op basis van onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we precies hoe we de aanleg van een luxe tuin tot een goed einde brengen en welke apparatuur daarvoor vereist is. Uiteraard kunt u ons niet alleen inschakelen voor de aanleg van een volledig nieuwe tuin, maar kunnen we ook de nodige renovaties en aanpassingen voor u verzorgen. Wij hebben alle benodigde kennis en het materieel in huis om uw tuin op te knappen.

U schakelt ons in voor uiteenlopende tuindiensten

Als exclusieve tuinhovenier weten wij dat tuinaanleg veel meer inhoudt dan alleen het planten van enkele bloemen. Wij verrichten daarom voor uw tuin de volgende werkzaamheden:

Als u onze hoveniers inschakelt voor uw tuinaanleg, bent u verzekerd van kwaliteit en een service op maat.

Benader ons om uw droomtuin aan te leggen

Wilt u weten wat wij op het gebied van tuinaanleg allemaal voor u kunnen betekenen? Of wilt u zelf in de tuin aan de slag en zou u daarvoor enkele tips willen ontvangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bereik onze medewerkers telefonisch door even te bellen naar 06-27088713 of vul ons contactformulier in.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers