Tuinaanleg Nieuwegein en omgeving

Home » Tuinaanleg Nieuwegein

De hoveniers van Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek weten precies hoe ze de tuinaanleg van uw tuin in Nieuwegein, IJsselstein of Oudewater het beste kunnen aanpakken! Door onze jarenlange ervaring vertalen wij feilloos al uw wensen naar mogelijkheden en zorgen we dat uw tuin er altijd naar tevredenheid bij ligt. Of u nu van klassieke, moderne of strakke tuinen houdt, onze hoveniers maken ook in regio Schoonhoven en Lopik graag een tuinontwerp op maat voor u. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwezenlijken van uw droomtuin.

Tuinaanleg laten verzorgen door een specialist

Krijn de Heer Hoveniers is uw partner voor de tuinaanleg van uw dromen. Op basis van onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we precies hoe we de aanleg van een luxe tuin het beste kunnen aanpakken en welke apparatuur daarvoor vereist is. Uiteraard kunt u ons niet alleen inschakelen bij de aanleg van een nieuwe tuin, maar kunnen we ook de nodige renovaties en aanpassingen voor u verzorgen. Wij hebben alle benodigde kennis en het materieel in huis om uw tuin op te knappen.

U schakelt ons in voor uiteenlopende tuindiensten

Als exclusieve tuinhovenier weten wij precies hoe we uw wensen kunnen vertalen tot een succesvolle tuinaanleg. Als hoveniersbedrijf kunnen we naast de aanleg van een tuin voor u de volgende werkzaamheden verrichten:

Als u onze hoveniers inschakelt voor uw tuinaanleg, bent u verzekerd van kwaliteit en een service op maat.

Benader ons om uw droomtuin aan te leggen

Wilt u weten wat wij op het gebied van tuinaanleg allemaal voor u kunnen betekenen? Of wilt u zelf in de tuin aan de slag en zou u daarvoor enkele tips willen ontvangen? Ook dan bent u bij onze hoveniers aan het juiste adres. Bereik onze medewerkers telefonisch bereiken door even te bellen naar 06-27088713.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers