Grote tuin aanleggen

Home » Grote tuin aanleggen

Wanneer u een grote tuin wilt aanleggen, is het begrijpelijk dat u dit niet geheel in eigen hand houdt. Een grote tuin vraagt namelijk om een doordacht plan voor de aanleg ervan. Voor hulp hierbij rekent u op Krijn de Heer Hoveniers. Als hoveniersbedrijf, gevestigd in Polsbroek, zijn wij al jaren thuis in het creëren van de mooiste tuinen voor onze klanten in de regio.

Een grote tuin aanleggen is niet zo makkelijk als gedacht wordt

Veel mensen denken dat de aanleg van een grote tuin makkelijker is dan van een kleine tuin. Niets is echter minder waar. Het aanleggen van een grote tuin vraagt namelijk om heel wat inbeeldingsvermogen om de tuinindeling gestructureerd te maken. U zal veel keuzes moeten maken bij de aanleg van een grote tuin. Daarom is het verstandig om Krijn de Heer, exclusieve tuinhovenier, in te schakelen. Aan de hand van uw beschikbare ruimte en wensen maken wij een voorstel van een tuinontwerp. Vervolgens gaan wij graag voor u aan de slag om dit ontwerp te realiseren. Onze specialisten brengen de tuinaanleg tot een goed einde, zodat u volledig kunt ontspannen in uw prachtige tuin. Wilt u ergens in uw grote tuin een schaduwplek aanleggen? Wij zijn ook gespecialiseerd in houtbouw waardoor wij eveneens een pergola kunnen plaatsen op uw terras.

Realiseer uw grote tuin met onze expertise

Of u nu een exclusieve tuin of een grote, maar eenvoudige tuin wilt laten aanleggen; ondersteuning van een professionele partij helpt u verder in het proces. Geen uitdaging in de aanleg van een grote tuin is voor ons te moeilijk. Vraag een vrijblijvend gesprek aan via 06-27088713 of stuur ons een e-mail naar info@krijndeheer.nl om aan te geven wat u wenst in uw toekomstige tuin.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers