Exclusieve tuinen

Home » Exclusieve tuinen

Voor een specialist in exclusieve tuinen, hoeft u niet verder te zoeken dan Krijn de Heer Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Polsbroek gespecialiseerd in exclusieve tuinprojecten en tuininrichting. Wat uw dromen ook zijn voor uw ideale buitenruimte; wij zorgen voor de realisatie. Voor u het weet borrelt u heerlijk een hele zomeravond lang met vrienden in een van onze exclusieve tuinprojecten. Laat daarom een exclusieve tuin ontwerpen voor uw vrijstaand huis of rijhuis!

Wat komt er kijken bij de realisatie van exclusieve tuinen?

Eigenlijk zegt het woord “exclusief” al genoeg. U wilt graag een buitenruimte die u niet bij Jan en alleman tegenkomt; een ware oase waarin u kunt genieten van luxe en comfort. Een luxe tuinontwerp is de eerste stap die wij als specialist in exclusieve tuinen, tuininrichting en tuinprojecten hierin zetten tijdens het ontwerpen van de exclusieve tuin voor uw vrijstaand huis. In dit ontwerp wordt niet alleen gekeken naar de indeling van uw buitenruimte, maar wordt ook al nagedacht over een exclusieve tuininrichting. Dit is namelijk essentieel om de gewenste uitstraling bij luxe tuinen te creëren. Denk hierbij aan hoge kwaliteit buitenmeubels waar u urenlang comfortabel op door kunt brengen. Tijdens het ontwerpen van de exclusieve tuin bij uw vrijstaand huis wordt aan alles gedacht!

Een tuin die van alle gemakken is voorzien

Wij zijn een exclusieve tuinhovenier die specialist is in het verwezenlijken van prachtige tuinen. Al onze exclusieve tuinprojecten komen tot stand op basis van uw wensen. Wilt u optimaal kunnen genieten van uw exclusieve tuininrichting? Dan wilt u wellicht niet zelf continu met de tuinslang uw gazon en planten water geven. Daarom nemen wij ook graag een beregeningsysteem mee in onze exclusieve tuinprojecten. Zo ervaart u al het genot van uw buitenruimte zonder de lasten. Voor uw vrijstaand huis ontwerpen we de exclusieve tuin van uw dromen.

Kies voor een specialist in tuinen

Wilt u de uitstraling van uw woning doorvoeren in prachtige, exclusieve tuinen? Dan kiest u voor ons als specialist om voor uw vrijstaand huis een exclusieve tuin te ontwerpen. Wij zorgen in al onze exclusieve tuinprojecten voor een prachtige tuininrichting gecombineerd met een goede groenvoorziening. Na de professionele tuinaanleg door onze vakmensen rest u enkel het genot van uw buitenruimte. Wilt u meer weten? Bel ons via 06-27088713 of vul ons contactformulier in en laat u verwonderen door de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers