Tuinonderhoud voor vrijstaand huis

Home » Vrijstaand huis tuinonderhoud

Bij de tuin van een vrijstaand huis hoort heel wat tuinonderhoud. Laat dat u echter niet tegenhouden om een prachtige tuin te laten aanleggen. Bij Krijn de Heer Hoveniers in Polsbroek nemen we namelijk graag dit onderhoud van u over. Zo geniet u zonder zorgen van een nette tuin die er elk jaar weer mooi groen bijligt.

Wij verzorgen voor elk vrijstaand huis het nodige tuinonderhoud

De tuinaanleg is niet de laatste stap in het verhaal van uw droomtuin. Er komt immers nog heel wat onderhoud aan de tuin bij kijken. Zo zal op regelmatige basis het gras gemaaid moeten worden en ook de bomen en struiken hebben af en toe nood aan een snoeibeurt. Heeft u zelf geen groene vingers en is de tuin van uw vrijstaand huis te groot om het tuinonderhoud zelf uit te voeren? Dan schakelt u het best onze exclusieve tuinhovenier in. Wij bieden diverse onderhoudsdiensten aan voor grote tuinen, waaronder:

  • Vijvers schoonmaken
  • Gazon maaien en bemesten
  • Onkruidvrij houden van uw volledige buitenruimte

Dit is slechts een greep uit ons brede aanbod aan diensten. Ziet u hiertussen niet meteen de dienst die u zoekt? Bespreek dan zeker met ons de verschillende mogelijkheden!

Vraag ons om tips voor tuinonderhoud

Wilt u sommige kleine onderdelen van het tuinonderhoud aan de buitenruimte bij uw vrijstaand huis zelf uitvoeren? Vraag ons dan zeker om tuintips! Onze medewerkers staan altijd klaar om u wegwijs te maken in de tuinwereld. U kan ons hiervoor eenvoudig telefonisch bereiken via het nummer 06-27088713. Zo kan u eveneens een afspraak maken als u ons wilt inschakelen voor het grotere tuinonderhoud.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers