Tuinaanleg Oudewater

Home » Tuinaanleg Oudewater

Uw tuinaanleg in Oudewater en omgeving laat u verzorgen door het deskundige hoveniersbedrijf Krijn de Heer. De ruime ervaring en brede kennis op het gebied van tuinen zorgen ervoor dat we precies weten waar we aan beginnen. Wij zullen eerst een actieplan opgestellen voor de aanleg van uw tuin begint. Ook bij andere tuinwerkzaamheden als het aanleggen van terrassen, het installeren van afscheidingen en het snoeien van hoge bomen helpen we u graag!

Tuinaanleg verzorgen in Oudewater

Hovenier Krijn de Heer heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van tuinen in de omgeving van Gouda, Oudewater en IJsselstein en alle zaken die hierbij komen kijken. We voorzien u dan ook graag van informatie over de uitgebreide mogelijkheden en een persoonlijk advies bij het ontwerpen van een nieuwe tuin. Maak samen met de hoveniers van hoveniersbedrijf Krijn de Heer een tuinontwerp en laat ook de tuinaanleg verzorgen door de vakkundige hoveniers in de regio Oudewater. Bekijk ook eens onze voorbeeldtuinen om een idee te krijgen van de mogelijkheden of maak een afspraak voor een professioneel tuinadvies voor uw tuin!

Contact

Ook voor het aanleggen van tuinen en het nodige onderhoud staan we in de regio Gouda, Oudewater, IJsselstein en Lopik voor u klaar. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen met 06-27088713 of stuur ons een e-mail, wij stellen onze groene handen graag ter beschikking!

Krijn de Heer hoveniersbedrijf verzorgt voor u de complete tuinaanleg van tuinen en perken in Oudewater en omstreken. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?