Tuinaanleg Krimpen aan den IJssel

Home » Tuinaanleg Krimpen aan den IJssel

Krijn de Heer Hoveniers verzorgen graag uw tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel en omstreken! Dagelijks houden we ons bezig met het planten van seizoensperken, het snoeien van bomen en het wieden van onkruid. Zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen behoren tot het klantenbestand van Krijn de Heer waardoor we ook u uitstekend kunnen helpen bij diverse tuinwerkzaamheden.

Tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel

Heeft u een nieuwe woning of zou u graag de tuinaanleg van uw tuin in Krimpen aan den IJssel geheel opnieuw doen? Neem dan eens contact op met Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek om de uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Op basis van uw wensen en ideeën gaan we graag samen met u op zoek naar een tuinontwerp op maat zodat u zich geheel thuis zult voelen wanneer de aanleg van uw tuin is voltooid. Onze hoveniers hebben daarvoor niet enkel verstand van bloemen en planten maar weten ook alles over bestratingen, afscheidingen, houtbouw en bomen.

Tuinadvies

Gaat u zelf een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen maar zou u graag een advies ontvangen over de tuinaanleg van uw tuin in Krimpen aan den IJssel? Vraag onze specialisten dan gerust om meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 06 270 88 713.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?