Luxe tuinontwerp

Home » Luxe tuinontwerp

Een luxe tuinontwerp staat aan de basis van een efficiënte tuinverbouwing en een prachtig resultaat. Voor een luxe uitstraling is het namelijk belangrijk dat ieder detail goed uitgetekend wordt. Zoekt u een partij die het ontwerp van uw luxueuze tuin op zich kan nemen? Kies dan voor de ongekende services van Krijn de Heer Hoveniers uit Polsbroek. Wij zorgen voor uw droomtuin.

Wat wilt u laten terugkomen in uw luxe tuinontwerp?

Wat voorop staat bij het aanleggen van een luxe tuin, is dat het ontwerp van de tuin goed doordacht dient te zijn. In een luxe tuinontwerp wordt nagedacht over exclusieve materialen, bijzondere bloemen en planten en mogelijk zelfs de toevoeging van kunst, zoals een speciaal standbeeld. Als exclusieve hovenier denken wij graag mee met uw plannen en toveren wij deze om tot een prachtig ontwerp van uw toekomstige tuin. Met de informatie die u ons geeft ten aanzien van de gewenste sfeer, afmetingen en functionaliteiten, gaan wij voor u aan de slag. U rekent op ons voor prachtige ontwerpen van exclusieve tuinen.

Kies voor luxe in het ontwerp van uw tuin

Een gedegen partij benaderen voor een luxe tuinontwerp is de eerste stap in het transformeren van uw huidige tuin naar een waar pronkstuk. Neem contact met ons op via 06-27088713 en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Tijdens dit gesprek krijgt u een indruk van ons bedrijf en hoe we uw wensen omzetten tot een prachtig tuinontwerp.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers