Hovenier IJsselstein

Home » Hovenier IJsselstein

Voor een vakkundige hovenier voor uw tuinonderhoud in IJsselstein en omgeving bent u bij Krijn de Heer aan het juiste adres. Onze hoveniers houden zich dagelijks bezig met de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden en zijn daardoor uitstekend in staat ook uw tuin onderhanden te nemen. Naast tuinonderhoud kunnen we voor u ook het ontwerp uittekenen en de aanleg van uw tuin verzorgen, zodat u kunt genieten van een optimaal resultaat.

Hoveniersbedrijf Krijn de Heer in de regio IJsselstein

Bij Krijn de Heer helpen we u graag om van uw tuin en fijne plek te maken. Zodra het eerste voorjaarszonnetje te zien is, wilt u niet eerst uw tuin opknappen voordat u gezellig buiten kunt zitten. De hovenier in de regio IJsselstein kan er dan ook voor zorgen dat uw tuin regelmatig wordt onderhouden, zodat u in alle seizoenen kunt genieten van een verzorgde tuin. U kunt hierbij denken aan het snoeien van bomen, maar ook het maaien van een gazon, verzorgen van bloembakken en onkruid wieden behoort tot het onderhoud van uw tuin.
Gaat u graag zelf in de tuin aan de slag? Bekijk dan eens de handige tuintips van hovenier Krijn de Heer!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat de hovenier van Krijn de Heer voor uw tuin kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Stuur een e-mail naar info@krijndeheer.nl of bel ons op het volgende telefoonnummer 06 270 88 713.

Leg uw tuin in de groene handen van de vakkundige hovenier van Krijn de Heer in de regio IJsselstein en neem meteen contact op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?