Hovenier Nieuwegein

Home » Hovenier Nieuwegein

Krijn de Heer is de hovenier in Nieuwegein en omgeving met een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuinwerkzaamheden! Wij helpen u dan ook graag bij de meest uiteenlopende werkzaamheden van ontwerpen tot aanleggen en onderhouden. Wij weten als geen ander hoe we een klus het beste aan kunnen pakken voor een veilig verloop en een optimaal eindresultaat. Zoekt u nog een hovenier bij u in de omgeving? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie.

Uw Krijn de Heer hovenier in Nieuwegein

Krijn de Heer is uw hovenier in Nieuwegein en omgeving voor al uw tuinwerkzaamheden. Wij kunnen alle tuinwerkzaamheden op ons nemen waardoor u enkel hoeft te genieten van uw mooie en verzorgde tuin. Bekijk de voorbeeldtuinen aangelegd en ontworpen door Krijn de Heer Hoveniers om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden van onze hoveniers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Krijn de Heer hovenier in Nieuwegein en omgeving of zou u graag een afspraak maken om samen de uitgebreide mogelijkheden te bespreken en afspraken te maken over de aanleg, het onderhoud of het ontwerp van uw tuin?Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar het volgende telefoonnummer 06 270 88 713.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?