Hovenier Haastrecht

Home » Hovenier Haastrecht

In Haastrecht en omgeving kunt u bij Krijn de Heer uit Polsbroek terecht voor een deskundige hovenier voor alle werkzaamheden voor uw tuin. We helpen u graag bij het onderhoud van uw tuin of het ontwerpen van een nieuwe tuin en kunnen ook de aanleg voor u verzorgen. In de omgeving hebben we al verschillende tuinen aangelegd en spreken mensen met lof over het vakmanschap en de werkzaamheden van onze hoveniers.

Krijn de Heer hoveniersbedrijf in de regio Haastrecht

Krijn de Heer is uw hovenier in Haastrecht en omgeving voor de meest uiteenlopende tuinklussen. Zo kunt u bij ons terecht met al uw ideeën en wensen op het gebied van ontwerp van uw nieuwe tuin. Samen met u worden de verschillende mogelijkheden bekeken en uw wensen vertaald naar het ontwerp van uw nieuwe tuin. Onze hovenier kan daarbij ook de aanleg van uw nieuwe tuin in Haastrecht en omgeving verzorgen. Met de ruime ervaring en kennis over de verschillende plantensoorten, bestratingen en bijkomende werkzaamheden kunnen we voor u de complete inrichting van uw droomtuin verwezenlijken. Tot slot is het mogelijk onze hovenier in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. U kunt hierbij denken aan het snoeien van bomen, het maaien van gazons en het wieden van onkruid in de plantenperken. Kortom, voor al uw tuinwerkzaamheden in de regio Haastrecht gaat u naar Krijn de Heer hoveniersbedrijf!

Meer informatie

Bekijk de voorbeeldtuinen van onze hoveniers om een idee te krijgen van de mogelijkheden en werkzaamheden van Krijn de Heer hoveniersbedrijf. Heeft u nog vragen of zou u graag een advies ontvangen over de mogelijkheden en werkzaamheden in uw tuin? Bel dan gerust 06 270 88 713 of stuur een e-mail naar info@krijndeheer.nl.

Voor een hovenier in Haastrecht en omgeving gaat u naar Krijn de Heer in Polsbroek. Neem meteen contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?