Vrijstaand huis tuinontwerp

Home » Vrijstaand huis tuinontwerp

Bij een vrijstaand huis zijn er veel opties wat betreft het tuinontwerp. Vaak beschikken deze woningen immers over een tuin rondom het huis, waardoor u uw fantasie helemaal los kan laten gaan. Bij Krijn de Heer Hoveniers in Polsbroek helpen we u alvast om al uw droomtuinen om te zetten tot een realiteit.

Laat voor heel de buitenruimte rond uw vrijstaand huis een tuinontwerp maken

Waarom zou u nog langer wachten om een tuinhovenier langs te laten komen om uw tuin te ontwerpen en aan te leggen? Wij bezoeken u snel thuis om uw buitenruimte te bekijken. Tijdens een eerste afspraak met onze tuinexperten kan u eveneens uw wensen doorgeven voor het tuinontwerp van uw vrijstaand huis. We houden hier altijd rekening mee tijdens het ontwerpen van de tuin. Wilt u bijvoorbeeld een sierbestrating, die van de voortuin van het vrijstaande huis loopt tot aan de tuin achter uw woning? Zeg het ons dan zeker en wij tekenen dit alvast in het ontwerp.

Kies voor een strak design voor de tuin rondom uw woning

Wilt u een luxe tuin waar u heel het jaar door van geniet? Kies dan voor een strak design van Krijn de Heer Hoveniers. We houden altijd uw wensen, de ligging van de tuin en de grootte in gedachten wanneer we een tuinontwerp optekenen voor uw vrijstaand huis. Maak alvast een afspraak om de mogelijkheden voor de tuin van uw vrijstaande woning te bespreken door te bellen naar 06-27088713.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Exclusieve tuincreaties
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?

Krijn de Heer Hoveniers