Hovenier Woerden

Home » Hovenier Woerden

Krijn de Heer is uw hovenier in Woerden en omgeving voor al uw tuinwerkzaamheden en tuintips! Al vele jaren voorzien wij onze klanten van een uitgebreide service op het gebied van tuinen en groen. U kunt daarbij denken aan het snoeien van bomen en het maaien van gras maar ook het aanleggen van terrassen en het plaatsen van tuinhuizen kan door onze specialisten worden verzorgd. Of uw tuin nu toe is aan een onderhoudsbeurt, u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen of aanleggen, bij Krijn de Heer Hoveniers bent u aan het juiste adres.

Tuintips van Krijn de Heer hovenier in de regio Woerden

Als hovenier in de regio Woerden zijn we bij Krijn de Heer dagelijks bezig in diverse tuinen in de omgeving. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van onderhoud, aanleg en ontwerp en kunnen we u van een gedegen en vakkundig advies voorzien. Zowel bij de aanlag als het ontwerp en het onderhoud kunnen we u ondersteunen en indien gewenst de boel voor u organiseren. Heeft u geen groene vingers maar wilt u wel genieten van een mooie en verzorgde tuin? Neem dan snel contact op met Krijn de Heer Hoveniers.

Vragen?

Heeft u vragen aan onze hovenier over uw beplating, de aanleg of het snoeien van bomen in Woerden en omgeving? Bel dan even naar 06 270 88 713voor een antwoord op al uw tuinvragen!

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?