Hovenier Oudewater

Home » Hovenier Oudewater

Krijn de Heer is de hovenier in Oudewater en omgeving voor aanleg, onderhoud en ontwerpen van uw tuin. Het hoveniersbedrijf van Krijn de Heer is gevestigd in Polsbroek en heeft daarmee een centrale ligging ten opzichte van Gouda, IJsselstein Schoonhoven en Oudewater. Deze gunstige ligging zorgt er voor dat wij u in de wijde omtrek van deze steden kunnen voorzien van de nodige en gewenste tuinwerkzaamheden.

Hovenier Krijn de Heer is de hovenier in de regio Oudewater

Krijn de Heer is een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring en veel vakkennis. Met deze kennis en expertise kunnen we u voorzien van de nodige informatie en een gedegen advies geven bij aanleg, onderhoud en inrichting van uw tuin. Als hovenier in Oudewater en omgeving zijn we in staat uw wensen te vertalen in mogelijkheden, waardoor u verzekerd bent van een tuin die aan uw wensen voldoet. De hovenier kan voor u in de regio Oudewater de volgende werkzaamheden verzorgen.

Contact

Bent u benieuwd wat de hovenier van Krijn de Heer voor uw tuin in Oudewater kan betekenen? Bekijk dan de voorbeeldtuinen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06-27088713 of stuur even een e-mail.

Bekijk de voorbeeldtuinen van Krijn de Heer, hovenier in de regio Oudewater en Gouda en neem contact op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?