Hovenier Schoonhoven

Home » Hovenier Schoonhoven

Krijn de Heer is de hovenier in Schoonhoven en omgeving voor al uw tuinwerkzaamheden. Wilt u graag een nieuwe tuin laten aanleggen of kunnen de bomen in uw tuin wel een snoeibeurt gebruiken of bent u op zoek naar een advies over inrichting en ontwerp van uw tuin? Bij Krijn de Heer hoveniers denken we graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we al uw wensen en ideeën vertalen naar de aankleding en het design van uw tuin. Voor een droomtuin in Schoonhoven en omgeving bent u bij Hovenier Krijn de Heer aan het goede adres.

De hovenier in Schoonhoven

Krijn de Heer kan voor u zowel het ontwerp als aanleg en onderhoud van uw tuin verzorgen, zodat u altijd kunt genieten van een mooie en verzorgde tuin. Heeft u al een leuke tuin maar zou u enkele elementen willen vervangen of aanbrengen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hovenier kan voor u in Schoonhoven en omgeving ook sierbestrating aanleggen, fruitbomen planten en afscheidingen monteren. Bekijk de voorbeeldtuinen, aangelegd en ontworpen door Krijn de Heer om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden van onze hoveniers!

Contact

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden of wilt u graag een afspraak maken mat de hovenier in Schoonhoven voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel naar 06 270 88 713.

Laat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud aan uw tuin verzorgen door Krijn de Heer hovenier in Schoonhoven en omstreken. Neem meteen contact op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?