Tuinontwerp Woerden

Home » Tuinontwerp Woerden

Zou u graag een tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Woerden, neem dan eens contact op met de hoveniers van Krijn de Heer uit Polsbroek! Wij verzorgden reeds de aanleg van verschillende tuinen in de omgeving van Utrecht met mooie resultaten als gevolg. Wij ontwerpen zowel klassieke als moderne en Franse tuinen en weten precies hoe we uw wensen moeten vertalen naar een ontwerp. Maak kennis met onze ontwerpers om een idee te krijgen van de mogelijkheden en ga direct aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

Passend tuinontwerp voor iedere tuin in Woerden en omstreken

Krijn de Heer Hoveniers is al jaren de groenspecialist in Utrecht en omgeving voor het maken van een tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Woerden. Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis weten we precies wat wel en niet kan en hoe de uitstraling van uw tuin verbeterd kan worden. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden voor uw wensen en stijl waarna we een tuinplan zullen opstellen om de aanleg van uw droomtuin te kunnen verwezenlijken. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Ook dan komen we uw plan graag verwezenlijken.

Advies

Zit u nog te twijfelen over uw tuinontwerp en zou u graag iemand langs laten komen om uw tuin in Woerden te bekijken? Maak dan een afspraak met Krijn de Heer Hoveniers voor een tuinadvies op maat. Neem even contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?