Tuinontwerp Schoonhoven

Home » Tuinontwerp Schoonhoven

Voor een professioneel tuinontwerp bent u bij Krijn de Heer in de omgeving Schoonhoven aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid van onze hoveniers kunnen we voor u verschillende tuinwerkzaamheden aanpakken. Heeft u een boom die nodig gesnoeid moet worden, lukt het niet met de aanleg van uw terras of is uw schutting duidelijk aan vervanging toe, ook dan kunt u bij Krijn de Heer hoveniersbedrijf terecht.

Tuinontwerp regio Schoonhoven

Door de jaren heen heeft Krijn de Heer hovenier een brede ervaring en kennis opgedaan op het gebied van tuinen. Zo weten we altijd precies welke planten schaduw of zon nodig hebben, welke sfeer bepaalde sierbestrating heeft en wanneer het juiste moment is om fruitbomen te snoeien. Deze kennis en ervaring delen we graag met u om zo samen tot een tuinontwerp te komen voor uw tuin in Schoonhoven. We bekijken samen met u de mogelijkheden en proberen al uw wensen en ideeën zo goed te verwerken in het daadwerkelijke design. Bent u nog ideeën aan het verzamelen of bent u benieuwd wat voor tuinen we hebben gerealiseerd? Bekijk dan eens de foto’s van verschillende tuinen!

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om werkzaamheden of het ontwerp voor uw tuin te bespreken? Stuur dan een e-mail naar info@krijndeheer.nl of neem telefonisch contact met mij op via: 06-27088713.

Voor een professioneel en vakkundig tuinontwerp gaat u in Schoonhoven en omgeving naar hovenier Krijn de Heer! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?