Tuinontwerp Oudewater

Home » Tuinontwerp Oudewater

Het maken van een tuinontwerp in de regio Oudewater laat u over aan hovenier Krijn de Heer uit Polsbroek. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en wensen voor het design van uw nieuwe tuin. Door jarenlange ervaring en veel vakkennis kan Krijn de Heer uw wensen gemakkelijk vertalen in het ontwerp en bent u verzekerd van een nieuwe tuin die bij u past. Ook voor het onderhoud en de aanleg van uw tuin kunt u in de omgeving Oudewater terecht bij hoveniersbedrijf Krijn de Heer.

Hoveniersbedrijf Krijn de Heer, voor uw tuinontwerp in regio Oudewater

Krijn de Heer helpt u graag bij het bedenken en samenstellen van een tuinontwerp in de regio Oudewater, Gouda en IJsselstein. U heeft zelf meestal een goed beeld en verschillende ideeën over de inrichting en uitstraling van uw nieuwe tuin. Als hovenier heeft Krijn de Heer zich gespecialiseerd in het vertalen van deze wensen en ideeën naar een reëel en professioneel tuinontwerp. We bekijken samen met u de mogelijkheden voor de inrichting, beplanting en uitstraling van uw tuin, waarna een definitief ontwerp wordt gemaakt voor de aanleg van uw tuin. Hovenier Krijn de Heer informeert en adviseert u niet alleen op het gebied van uw tuinontwerp in de regio Oudewater maar kan ook voor u de aanleg en het onderhoud van uw tuin verzorgen. Voor al uw tuinwerkzaamheden gaat u dan ook naar Krijn de Heer hoveniersbedrijf.

Meer informatie

Bekijk de voorbeeldtuinen van Krijn de Heer om inspiratie op te doen voor uw tuinontwerp of maak vrijblijvend een afspraak om te brainstormen over het ontwerp van uw nieuwe tuin. Hiervoor kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon: 06-27088713.

Het tuinontwerp voor uw tuin in Oudewater en omgeving kunt u met een gerust hart in de groene handen van hovenier Krijn de Heer leggen. Neem meteen contact met ons op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?