Tuinontwerp Nieuwegein

Home » Tuinontwerp Nieuwegein

Voor een tuinontwerp op maat moet u in Nieuwegein bij Krijn de Heer Hoveniers zijn! Als hovenier in de regio Utrecht houden we ons dagelijks bezig met de uiteenlopende tuinwerkzaamheden zoals planten, snoeien, aanleggen van sierbestrating, opbouwen van schuttingen en het ontwerpen van nieuwe tuinen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw tuinwerkzaamheden het beste kunnen aanpakken voor een schitterend en duurzaam resultaat en daar adviseren en informeren we u dan ook graag over.

Tuinontwerp laten maken in de regio Nieuwegein

Wanneer u de nodige ideeën en wensen op een rijtje heeft gezet voor het design van uw nieuwe tuin kunnen we bij Krijn de Heer Hoveniers voor u een tuinontwerp op maat maken voor uw tuin in Nieuwegein en omgeving. Wij gaan hierbij geheel vanuit uw wensen en stijl te werk en vertalen al uw ideeën in een passend en haalbaar ontwerp. Als hovenier helpen we u uiteraard niet alleen met het ontwerp maar kunnen we tevens de tuinaanleg voor u verzorgen en in de toekomst regelmatig onderhoud verzorgen. Bekijk online onze reeds aangelegde voorbeeldtuinen.

Afspraak maken

Zou u graag een tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Nieuwegein of heeft u vragen over de uitgebreide mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel direct naar 06 270 88 713. Krijn de Heer Hoveniers staat voor u klaar.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?