Tuinontwerp Lopik

Home » Tuinontwerp Lopik

Voor een stijlvol tuinontwerp voor uw tuin in Lopik en omstreken bent u bij Krijn de Heer hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Of u nu houdt van een strakke en moderne look, een Engelse tuin of een landelijke tuin, bij Krijn de Heer kunnen we al uw wensen vertalen naar een passend tuinontwerp. Ook voor het aanleggen van uw nieuwe tuin en het nodige onderhoud kunt u altijd bij ons terecht in de regio Lopik en omstreken.

Tuinontwerp in de regio Lopik: Krijn de Heer

Een tuinontwerp begint vaak met het opdoen van inspiratie en ideeën. Vaak weten mensen heel goed wat ze willen en welke uitstraling de tuin moet krijgen, maar het is vaak lastig dit om te zetten naar een daadwerkelijk ontwerp. Hoveniersbedrijf Krijn de Heer helpt u dan ook graag bij het vertalen van uw wensen naar een deskundig en praktisch tuinontwerp voor uw tuin in Lopik. We bekijken met u de mogelijkheden qua beplanting, bestrating en aankleding, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe tuin en wij als hovenier een richtlijn hebben bij de aanleg van uw tuin. Heeft u al een tuinontwerp en zoekt u alleen nog een hovenier in de regio Lopik voor het realiseren van uw plan? Ook dan bent u bij Krijn de Heer van harte welkom.

Meer informatie

Bekijk ook eens de verschillende ontwerpen van tuinen, aangelegd door Krijn de Heer. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-27088713 of een e-mail sturen naar info@krijndeheer.nl.

Voor een professioneel tuinontwerp en een vakkundige onderhoudsservice bent u bij Krijn de Heer in Polsbroek aan het juiste adres! Neem meteen contact op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?