Tuinontwerp IJsselstein

Home » Tuinontwerp IJsselstein

Voor een vakkundig tuinontwerp voor uw tuin in IJsselstein en omgeving gaat u naar hovenier Krijn de Heer uit Polsbroek. Als hoveniersbedrijf houden we ons dagelijks bezig met onderhoud, aanleg en ontwerpen van tuinen, zodat we u altijd kunnen voorzien van een gedegen advies. Uw tuin is net als uw huis een plek waar u veel tijd doorbrengt en waar u dan ook een prettige sfeer en leefomgeving wilt hebben. Bij Krijn de Heer helpen we u graag al uw ideeën en wensen te vertalen naar een passend tuinontwerp!

Tuinontwerp in de regio IJsselstein? Krijn de Heer!

Een nieuwe tuin begint vaak met het opdoen van ideeën, bekijken van de mogelijkheden en het schetsen van een ontwerp. Hoveniersbedrijf Krijn de Heer helpt u graag met uw tuinontwerp in de regio IJsselstein en kan u daarbij vooral helpen uw wensen en ideeën te realiseren in het uiteindelijke resultaat. Bij het ontwerpen van uw tuin komen echter meer zaken kijken dan een simpele schets. Zo moet er rekening gehouden worden met de afmetingen van de tuin, de opkomst van de zon, verschillende grondsoorten, beplantingen en ga zo maar door. De ruime ervaring van een hovenier kunt u hierbij dan ook uitstekend gebruiken. Hij zal u informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden, zodat het eindresultaat aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Meer informatie

Bent u zelf aan het werk gegaan in uw tuin? Bekijk dan eens de handige tuintips van Krijn de Heer of neem contact op voor de verhuur van verschillende tuinmachines. U kunt hiervoor bellen met 06-27088713 of stuur een e-mail voor de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende machines.

Krijn de Heer hoveniersbedrijf verzorgt voor u een vakkundig tuinontwerp in IJsselstein en omgeving. Neem meteen contact op en vraag om meer informatie.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?