Tuinontwerp Haastrecht

Home » Tuinontwerp Haastrecht

Een origineel tuinontwerp voor uw tuin in Haastrecht en omgeving krijgt u bij Krijn de Heer hoveniers. Als hovenier zijn we dagelijks bezig met de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden zoals snoeien, beplanten, aanleggen van terrassen, bouwen van schuttingen en ontwerpen van nieuwe tuinen. Dankzij de vele jaren ervaring en de verschillende werkzaamheden, kunnen we ook voor u de tuinwerkzaamheden uit handen nemen in Haastrecht en omgeving.

Tuinontwerp regio Haastrecht: Krijn de Heer

Het design van een nieuwe tuin begint bij het tuinplan en tuinontwerp. Hierin verwerkt u de wensen en ideeën voor uw tuin en helpt Krijn de Heer u bij het vertalen van deze wensen in het werkelijke ontwerp. Als hovenier helpt Krijn de Heer u bij het gehele proces van tuinontwerp tot de aanleg van uw tuin in Haastrecht en omstreken. Bekijk de door Krijn de Heer hoveniersbedrijf aangelegde tuinen om ideeën op te doen en de uitgebreide mogelijkheden te bekijken!
Wilt u graag een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin met ons of kunnen we u helpen bij andere tuinwerkzaamheden? Neem dan gerust contact op met hovenier Krijn de Heer.

Meer informatie

Ook voor tuinmachineverhuur bent u bij Krijn de Heer aan het juiste adres. Heeft u een klus in uw tuin maar niet de nodige apparatuur? Huur dan voordelig de benodigde apparatuur bij Krijn de Heer Hoveniersbedrijf. Bel 06-27088713 of stuur een e-mail naar info@krijndeheer.nl voor de beschikbaarheid van de tuinapparatuur.

Bij Krijn de Heer hoveniersbedrijf kunt u terecht voor een professioneel en modern tuinontwerp voor uw tuin in Haastrecht en omgeving! Neem meteen contact op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?