Tuinonderhoud Utrecht

Home » Tuinonderhoud Utrecht

Tuinonderhoud laat u in de regio Utrecht verzorgen door Krijn de Heer Hoveniers! Onder onze werkzaamheden vallen onder andere het aanleggen van nieuwbouwtuinen, het renoveren en opknappen van bestaande tuinen, seizoensonderhoud en het ontwerpen van tuinen. Door de uitgebreide service kunnen we vele soorten klanten van dienst zijn en hebben we voor uw tuinwerkzaamheden de juiste kennis en materialen in huis.

Tuinonderhoud laten doen in Utrecht

Na de aanleg of renovatie van uw tuin kunnen de hoveniers van Krijn de Heer ook het tuinonderhoud van al uw tuinen in de regio Utrecht blijven verzorgen. Wij komen dan regelmatig langs om de nodige werkzaamheden te verrichten en maken uw tuin klaar voor de aanvang van elk seizoen. U kunt met ons verschillende onderhoudscontracten aangaan waardoor u niet betaald voor onderhoud dat u niet of nauwelijks nodig heeft en de kosten kunt beperken. Zo kunt u ons ook enkel inhuren voor incidenteel onderhoud en daarnaast zelf uw groene handen laten werken in uw tuin.

Snoeiadvies

Houdt u zelf het tuinonderhoud van uw tuin in Utrecht bij maar kunt u af en toe wel een snoeiadvies of wat onderhoudstips gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen!

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?