Tuinonderhoud Oudewater

Home » Tuinonderhoud Oudewater

Voor het nodige tuinonderhoud in de regio Oudewater kiest u voor Krijn de Heer Hoveniersbedrijf. Als hoveniersbedrijf kunnen we voor u niet alleen het onderhoud van uw tuin verzorgen, maar we staan ook dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het ontwerpen en het aanleggen van uw nieuwe tuin. Als tuinspecialist weet Krijn de Heer als geen ander waar u op moet letten bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij informeren en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden om samen tot een deskundig en stijlvol geheel te komen.

Tuin onderhouden regio Oudewater

Door het jaar heen krijgt uw tuin te maken met verschillende seizoenen. Deze verschillende weersomstandigheden vergen dan ook vaak het nodige onderhoud in uw tuin. Krijn de Heer, het hoveniersbedrijf uit Polsbroek, helpt u graag bij het nodige tuinonderhoud in de regio Oudewater. Met de winter in aantocht zal het onderhoud voornamelijk bestaan uit het snoeien van verschillende bomen en het inpakken van struiken om ze te beschermen tegen de lage temperaturen van de winter. Wanneer het weer voorjaar wordt, zorgen we voor gezellige zomerbloeiers en een mooi groen gazon. Kortom, elk jaargetijde vraagt om een specifieke onderhoudsbeurt van de tuin.
Krijn de Heer verzorgt graag uw tuinonderhoud in de omgeving Oudewater waardoor u heel het jaar door kunt genieten van een mooie en verzorgde tuin!

Contact

Maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt van uw tuin. Gaat u zelf aan de slag? Vraag Krijn de Heer dan om handige tuintips! Bel 06-27088713 of stuur een e-mail naar info@krijndeheer.nl.

Het tuinonderhoud van uw tuin in Oudewater laat u verzorgen door Krijn de Heer hoveniers. Neem meteen contact met ons op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?