Tuinaanleg Woerden

Home » Tuinaanleg Woerden

Uw tuinaanleg laat u in Woerden en omgeving verzorgen door de vakkundige hoveniers van Krijn de Heer! Door onze ruime ervaring met het aanleggen van grote en kleine tuinen weten we precies hoe we een project het beste kunnen aanpassen en welke machines en gereedschappen hiervoor nodig zijn. De meeste apparatuur hebben we hiervoor in huis zodat we snel en veilig aan het werk kunnen. Heeft u een nieuwe tuin ontworpen en zou u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan even contact met ons op.

Tuinaanleg laten verzorgen door onze hoveniers in Woerden

Wanneer u uw tuinaanleg in Woerden en omstreken laat verzorgen door Krijn de Heer Hoveniers bent u verzekerd van een mooi resultaat en een veilige en professionele aanpak. Als hovenier hebben wij alle machines in huis voor het leggen van terrassen, het planten van bomen en het snoeien van hagen. Naast de juiste materialen en gereedschappen beschikken onze hoveniers tevens over een uitgebreide kennis en een ruime ervaring waardoor ze exact weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze een project het beste aan kunnen pakken. Uw tuinaanleg in bij Krijn de Heer Hoveniers dan ook in goede handen.

Meer weten?

Wilt u uw tuinaanleg in Woerden overlaten aan de hoveniers van Krijn de Heer maar bent u benieuwd wat dat gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. U kunt hiervoor bellen naar 06 270 88 713.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?