Tuinaanleg Utrecht

Home » Tuinaanleg Utrecht

De hoveniers van Krijn de Heer weten precies hoe ze de tuinaanleg van uw tuin in Utrecht het beste kunnen aanpakken! Door onze jarenlange ervaring vertalen wij feilloos al uw wensen in mogelijkheden en zorgen we dat uw tuin er altijd naar tevredenheid bij ligt. Of u nu van klassieke, moderne of strakke tuinen houdt de hoveniers van Krijn de Heer maken graag een tuinontwerp op maat voor u om vervolgens aan de slag te gaan met het verwezenlijken van uw droomtuin.

Tuinaanleg verzorgen in de gemeente Utrecht

Krijn de Heer Hoveniers is uw partner voor de tuinaanleg van al uw tuinen in Utrecht en omgeving. Op basis van onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we precies hoe we de aanleg van een tuin het beste kunnen aanpakken en welke apparatuur daarvoor vereist is. Uiteraard kunt u ons niet alleen inschakelen bij de aanleg van een nieuwe tuin maar kunnen we ook de nodige renovaties en aanpassingen voor u verzorgen. Wij hebben alle nodige kennis en het materieel in huis om uw tuin op te knappen.

Uitgebreide mogelijkheden

Wilt u zelf aan de slag met de tuinaanleg van uw tuin in Utrecht maar zou u graag enkele tips ontvangen over de inrichting of heeft u speciale machines nodig? Ook dan bent u bij Krijn de Heer Hoveniers aan het juiste adres! Neem even contact met ons op door te bellen naar: 06 270 88 713 om meer te weten te komen.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?