Tuinaanleg Schoonhoven

Home » Tuinaanleg Schoonhoven

De tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Schoonhoven en omgeving laat u verzorgen door hoveniersbedrijf Krijn de Heer uit Polsbroek. Als hovenier helpen we u graag bij het aanleggen van uw nieuwe tuin maar ook voor het ontwerpen en onderhouden van deze tuin kunt u bij ons terecht. Heeft u al een ontwerp gemaakt en materialen ingekocht, maar ziet u het niet zitten om zelf uw hele tuin aan te leggen? Neem dan contact op met de groene handen van hovenier Krijn de Heer!

Tuinaanleg

Het ontwerpen van een tuin is vaak een creatief en leuk proces, maar de aanleg van uw tuin is soms zwaar werk en wordt dan ook veelal uitbesteed aan hoveniers. Krijn de Heer heeft veel ervaring in het aanleggen van tuinen en kan dan ook zorgdragen voor de tuinaanleg van uw droomtuin in Schoonhoven en omgeving. Hierbij wordt eerst het grove grondwerk gedaan met behulp van de juiste machines en apparatuur. Daarna zullen de contouren van uw ontwerp worden uitgezet en eventuele vijvers, terrassen en afscheidingen worden aangebracht. In deze fase krijgt het ontwerp van uw tuin dan ook echt vorm en rest slechts de afwerking en het creëren van sfeer in uw tuin. Wij gaan met uiterste zorg te werk, zodat u nog jarenlang plezier kunt beleven van het resultaat!

Meer informatie

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en om ideeën op te doen voor uw tuin, kunt u gerust een kijkje nemen in de tuinen van Krijn de Heer! Voor vragen, meer informatie en een persoonlijk advies kunt u ook altijd een e-mail sturen of bellen met 06-27088713.

De tuinaanleg van uw tuin in Schoonhoven is bij Krijn de Heer in goede handen. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?