Tuinaanleg IJsselstein

Home » Tuinaanleg IJsselstein

Krijn de Heer verzorgt voor u zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg voor uw nieuwe tuin in IJsselstein. Het tuinontwerp dient daarbij als rode draad voor de aanleg van uw tuin en hierin staan tevens alle wensen en ideeën omtrent de beplanting en bestrating in beschreven. Als hovenier weten we waar u rekening meer moet houden bij het ontwerpen van een tuin en informeren en adviseren we u dan ook graag over de mogelijkheden.

Tuin aan laten leggen door professionele hovenier in de regio IJsselstein

Bij de tuinaanleg van uw tuin in IJsselstein komt meer kijken dan alleen een schep en een hark. Voor de grondwerkzaamheden hebben we bij hoveniersbedrijf Krijn de Heer dan ook de nodige machines en apparatuur ter beschikking. Zo kunnen we voor u zowel de aanleg van kleine als grote tuinen verzorgen. Een tuin laten aanleggen door een vakkundige hovenier houdt echter niet alleen de ‘groene’ elementen in. Krijn de Heer kan voor u ook de aanleg verzorgen van:

Contact

Krijn de Heer helpt u graag bij het onderhoud, de aanleg en het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Maak dan ook gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een persoonlijk advies! U kunt hiervoor bellen met 06-27088713 of stuur een e-mail naar info@krijndeheer.nl

Uw tuinaanleg in IJsselstein en omgeving laat u verzorgen door hoveniersbedrijf Krijn de Heer! Neem meteen contact met ons op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?