Tuinaanleg Haastrecht

Home » Tuinaanleg Haastrecht

Tuinaanleg in Haastrecht en omgeving laat u verzorgen door Krijn de Keer hoveniersbedrijf. Krijn de Heer heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van een uiteenlopend scala aan tuinwerkzaamheden. Hierbij wordt altijd van te voren een actieplan opgesteld en worden de opgedane kennis en ervaring gebruikt als leidraad voor een verbluffend resultaat. Voor uw tuinaanleg in Haastrecht bent u bij hovenier Krijn de Heer dan ook aan het juiste adres.

Tuin aanleggen regio Haastrecht

Krijn de Heer hoveniersbedrijf is al jaren de hovenier in Haastrecht en omgeving voor aanleg, onderhouden en ontwerpen van uw tuin. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne tuin, een kindvriendelijk tuin, een klassieke Engelse tuin of een landelijke tuin, de tuinaanleg kunt u in de regio Haastrecht met een gerust hart overlaten aan Krijn de Heer. We bekijken graag met u de mogelijkheden om zo samen tot een passend en vakkundig tuinontwerp te komen. Heeft u zelf al een ontwerp liggen, dan kunnen we u ook voorzien van een gedegen advies en zorg dragen voor het realiseren van uw tuin!

Contact

Wilt u graag een afspraak maken om een tuin te ontwerpen of is uw huidige tuin nodig aan een onderhoudsbeurt toe? Neem dan gerust contact op met hoveniersbedrijf Krijn de Heer! U kunt een e-mail sturen naar info@krijndeheer.nl of bellen met 06-27088713, wij helpen u graag!

De tuinaanleg voor uw nieuwe woning in Haastrecht en omstreken laat u over aan de vakkundige hovenier Krijn de Heer uit Polsbroek. Neem meteen contact met ons op.

  • Hovenier én tuinontwerper
  • Oog voor detail
  • Een neus voor beplanting

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over het ontwerp van uw tuin?