Krijn de Heer
tips

tuintip

Mollen bestrijden

 
Krijn de Heer Tuinmachineverhuur

Tuinmachineverhuur

Per dagdeel: verticuteermachine, kloofmachine, rupstransporter, stamper. Voordelige tarieven.


17 February 2014  |   Krijn de Heer

Nieuwe manier van mollen bestrijden

Ineens verschijnen er door de hele tuin, op het sportveld, in het plantsoen of het weiland overal molshopen. Hele gangstelsels en overal hopen grond of zand, iedere dag meer. Mollen kunnen enorme afstanden per dag afleggen en grote schade aanrichten. U kunt klemmen zetten, maar dan moet u precies weten waar en hoe u die zet. Bovendien komt de mol soms met één poot vast te zitten en gaat hij langzaam dood. Dat wilt u liever niet. U wilt ook geen gif strooien, want dan doodt u ook andere dieren.
 

mollenbestrijding 

 

 

 

Nieuw: snelle, pijnloze bestrijding van mollen

Nu heeft Krijn de Heer een snelle, pijnloze en effectieve manier om mollen te bestrijden: de Mauki mollenbestrijder. Dit Zwitserse apparaat doodt ook de andere schadelijke dieren, die gebruik maken van de mollengangen, zoals woelmuizen en –ratten. Zonder schadelijke bijwerkingen aan planten en dieren, zoals roofvogels, katten of wormen en insecten die in de grond hun nuttige werk doen.

 

Met de Mauki blazen we koolmonoxide (CO) in de tunnels. Dit verlamt in enkele seconden de ademwegen van de dieren, waardoor ze pijnloos dood gaan. Bekijk hier hoe het werkt.

 

Voordelig mollen bestrijden

Krijn de Heer komt graag met de Mauki uw terrein mollenvrij maken. Tot 31 juli 2014 brengen wij geen voorrijkosten in rekening en betaalt u alleen arbeidsloon. Hierop is heel 2014 nog het lage tarief van 6% btw van toepassing. Bel Krijn de Heer voor een afspraak.

 

 


  Geef een reactie