Krijn de Heer
tips

tuintip

Zwaar tuinwerk?

 
Krijn de Heer Tuinmachineverhuur

Tuinmachineverhuur

Per dagdeel: verticuteermachine, kloofmachine, rupstransporter, stamper. Voordelige tarieven.


19 December 2013  |   Krijn de Heer

Zwaar tuinwerk? Wij zetten onze minigraver in

 

De aanleg van uw tuin begint met grondwerk. Maar ook in bestaande tuinen is vaak groot werk te doen. Dat is lichamelijk zwaar en tijdrovend werk.

 

Speciaal voor die klussen, zoals uitgraven en afgraven, bomen rooien of vervangen van beschoeiingen, heeft Krijn de Heer sinds kort een nieuwe graafmachine: de Kubota mini-graafmachine. Een kleine krachtpatser van 2 ton met enorme graafkracht. Hij is heel wendbaar, heeft een groot bereik en kan door zijn afmetingen in de krapste ruimtes werken.

 

Minigraver

 

Nauwkeurig werken met Kubota minigraver

Toen onze tien jaar oude minikraan aan vervanging toe was, hebben we bewust gekozen voor een Kubota minigraver. Onder kenners is dit merk de top als het om minigravers gaat. Hij is makkelijk te bedienen, omdat hij een goed gevoel heeft in de bedieningshandles, zodat we heel nauwkeurig kunnen werken. Bijvoorbeeld om bij beschoeiing de palen in de grond te drukken en daarna de schotten van vaak vier meter breed in te hangen. Maar ook het aanplanten van bomen en het uitvlakken van gazons is eenvoudig uit te voeren. Een ander groot voordeel is dat wij de minigraver zelf kunnen vervoeren. Zo is hij makkelijk dagelijks inzetbaar voor onze klanten.

 

De winter is bij uitstek de tijd om grote veranderingen in uw tuin uit te voeren. Onze Kubota mini-graafmachine zetten we dan ook graag voor u in.

 

Wilt u nu zwaar werk laten uitvoeren? Dan profiteert u meteen van het 6% btw tarief over arbeidsloon. Neem contact op met Krijn de Heer.

 


  Geef een reactie